SERVICES


Alle former for belægning udføreres

 

Vi udfører stort set alle former for belægning, fliseopgaver, plantestensmur, trapper, blomsterbede og lign.


Det kan være opgaver hvor du som kunde selv skaffer materialer via dit netværk, eller hvor vi står for hele entreprisen inkl. alle materialer, som grus, sten, beton osv.....

 

Valget er dit!

 

Med vores to minigravere, kan vi byde ind på alle former for graveopgaver.

 

Der findes ikke graveopgaver som vi IKKE kan udføre. Vores to minigraver er i forskellige størrelser, så om vi skal i dybden, eller det er mindre opgaver der kræver at vi skal ind i baghaven via en havelåge, kan vi som regel finde pladsen til at komme ind til opgaven. Vi lægger gummimåtter ud på etableret belægning, eller græsplanen, så vi minimere følgeskaderne, og dermed efterfølgende reetablering.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og det er disse kunder der skaffer os den næste opgave. INGEN kan leve af utilfredse kunder, derfor afslutter vi ALDRIG opgaven før kunden er tilfreds. Vi gør os MEGET umage med hver eneste opgave, og det er en æressag at aflevere det bedste resultat.

Karsten W. Johansen - Indehaver

 Vi udfører også diverse kloak opgaver m.m.

 

Vi arbejder en del sammen med VVS Kraft i Frederiksværk, som er autoriseret kloakmester, og i samarbejde med dem, udfører vi diverse former for kloak, spildevand, regnvand, dræn osv.....


Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud, på netop den opgave du skal have udført.


 

Belægning er mange ting!

 

Belægning kan være ny belægning af fliser, kansten bede, plantestensmur osv........ Men det kan også sagtens være den 15 år gamle terrasse, eller indkørsel, hvor fliserne har sat sig, der er kommet hjulspor osv, og derfor trænger det til en omlægning..... ofte bliver det næsten "som nyt" selv om man anvender de gamle fliser, og i nogle tilfælde, kan man med fordel vende flisen om, hvilket vil give en fantatisk opfriskning af din indkørsel eller din terrasse. Giv mig et kald, og lad os sammen vurdere hvad der er muligt, og hvad omkostningerne vil være.