Om mig

Man kan vel sige ”tilbage til rødderne” der hvor det hele startede for mange år siden.

Hvem er jeg så?

Man kan vel sige ”tilbage til rødderne” der hvor det hele startede for mange år siden, nemlig i entreprenørbranchen, med alle former for diverse gravemaskiner fra 2 tons og op til 25 tons, og brolægning af enhver art.

I 1990 skulle der ske noget andet, og en kammerat fik lokket mig ind i salgsbranchen, hvor jeg i en årrække solgte produkter til frisørsaloner i hele Danmark, en karrierer som udviklede sig markant de sidste 10 år jeg var i branchen, først som salgschef, og senere som Country Manager, med ansvaret for det danske marked samt Færøerne.

De sidste 4-5 år forandrede hele branchen sig markant, og markedet faldt med 10-11 % om året, og leverandørvirksomhederne svandt også ind, og blev mindre og mindre. I 2019 skulle der igen ske en såkaldt ”omstrukturering”, og det blev startskudet til at efterleve den tanke og idé jeg havde gået og arbejdet med de sidste 2-3 år, så den 1. august 2019 blev KWJ Entreprise en realitet.

KWJ Entreprise en enkeltmandsvirksomhed, og det bliver den ved med at være. Jeg har opgaver, hvor der er behov for et par medarbejder, men så hyrer jeg dem ind til den specifikke opgave.